maanantai 22. marraskuuta 2010

ansaittu lepo rankan harjoitusjakson jälkeen

On kylmäki ja kaikkee. Totinen faktis on se, että ei tässä kannata ihan joka päivä rimpuilla, sen verran nollista lähdetään liikenteeseen.

Laitetaan kuitenkin vähän listaa mahdollisista tulevista koitoksista:
  • 2010-12-11: jämäjoulusuunnistelut "salaisessa paikassa". Perinteet kunniaan, pakko osallistua vaikka joutuu taas näkemään ihmisiä.
  • 2011-04-31: 10-mila, Sverige. Edustamastani kolmosjoukkueesta puuttuu enää yhdeksän sankaria.
  • 2011-05-07: HCR, Olumppiastationin ympäristö. Jos ja kun työpaikkaihmiset innostaa. Alta kahen tunnin jos sivaltais.
  • 2011-06-18/19: Jukola, Suomi. Pakkohan sinne on, jos vaikka yölle vaihteeks.
  • 2011-07-22/26: OOCup, Slovenia. Monta kertaa ollu puhe, jos nyt vihdoin aikuisten oikeesti tosissaan pitämään hauskaa.
  • 2011-10-29/30: SM/Ålannin viesti, Skandinavia. Smålandskavlengruppenvalmennusryhmän kauden päätavoite.
  • 2011-12-xx: jämäjoulusuunnistelut "salaisessa paikassa". Perinteet kunniaan, pakko osallistua vaikka joutuu taas näkemään ihmisiä.
Lisäehdotuksia otetaan vastaan. Listalla ei vieläkään ole kotimaisia suunnistustapahtumia juurikaan, lähinnä parista syystä. Ensinnäkin, lisenssisopimusneuvottelut ovat päätyneet umpikujaan, kummankin osapuolen keskittyessä muihin asioihin. Toiseksi, Espoorastien aikataulua ei ole vielä julkistettu.

Jos Jämätiimittäjillä tai muilla harrastelijoilla riittää intoa, niin vois tässä Espoon ympäristössä pitää keväällä jonkun rallimaisen (sienestyksen suurajot, juhannusajot jne) fillarointisprinttigrillailutapahtuman. Eli pikkurykäsyjä, siirtymät pyörällä (tai koville jätkille juosten). Tai ei se mikään tapahtuma oo, tapahtumia järjestäessä kun pitää ottaa kaikenlaista huomioon. Mutta jos sattumalta muutama ihminen sattuu samalle metsäpalstalle yhtä aikaa etsimään kadonneita vessapaperinpaloja, niin minkäs sille voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti