lauantai 26. maaliskuuta 2011

back on track

Jumatsuikkeli! Kolmatta kertaa viikon sisään hikoilemassa.

Ostin mittareita:
 • Garmin 310XT. Mietin josko 405CX, mutta kun sen kosketuskehähallinta tuntu vähän oudolta. Ja lisäks Maken isoveljellä on samanlaine. Ai pahus mutta henkilökohtasella isoveljellä on toi 405CX ja sillä pääsee aika kovaa... prkl.
 • Bayer Contour USB glukoosi- eli rypälesokerimittari. On tosin vielä postissa, mutta aikas pieni ja data tallentaa sekin.
Päivän setit tuli heitettyä, virheistä oppimattomana nastalenkkareilla. Sulaa oli koko Friisilän ympäristön pyörätiet, joten menin hankeen kävelemään lopussa.

Tollanen \,,/ ja risat mittanen ruikautus siitä tuli. Ei paljoo enempää kerkee ku pitäny seurata SWOCia, Spring Cupia, SM-hiihtoja (niistäki oli GPS-seuranta, huhhuh) ja nyt tulee vielä paikalliskiekko-otteluita UrpoTeeveen maksuttomilta maksukanavilta.

Eiköhän se kone tästä lähe käyntiin taas, ja fillarin vois kaivella varastosta. Vuokatin MM-kisojen kuntosarjaan tähtään. Sitten välipäivinä käy Katinkullassa kellumassa ja lipittelemässä lonkeroa.

Lähiaikojen suunnitelmia:
 • lopetan telkkarinkattomisen
 • lopetan kaljanjuonnin
 • lopetan pitsansyönnin
 • lopetan mittareiden tilailun
 • tupakanpoltto jääkööt nykytilaansa
 • töihinfillarointia ja sillontällön jalkapelillä isoveikan malliin
 • tarkistan Espoo-, Länsi-, KU-, Ilta- ja muidenkin rastien kalenterit (alue / liitto hoi, eikö niitä kalentereita saa ikinä kuntoon? IRMA soikoon.)
Läimäsin Garmin Connectiin kaikki nää kolme hikoilua mitkä muistin ja nyt uus nollattu saldo kertoo 2.18/1000. Tuonnehan saa laitettua itselleen "tavotteita", mutta niiden maksimiajanjakso on kuukausi. Voi olla ettei tonttu tuu ihan siinä ajassa täyteen.

2 kommenttia:

 1. Okei, vähän kuntokalenterin poikasta on kyllä http://www.suunnistusliitto.fi/SSL/sslwww.nsf/sp?open&cid=Hakukuntokalenterista-4&

  Mutta voi että on huono selattava, pitäis ensin valita tapahtuma ja sitten miettiä minä päivänä se on ja missä. Miten ois a) kalenteri, b) kartta.

  VastaaPoista
 2. http://www.suunnistusliitto.fi/SSL/sslwww.nsf/sp?forward=Hakukuntokalenterista-4&activeform=profiili&Query=&elementti=pvhaku&finalquery=%28FIELD+Form+contains+Tapahtumakunto%29+AND+%28FIELD+Status+contains+Julkaistu%29+AND+%28FIELD+Pvm+%3E%3D+1.4.2011+AND+FIELD+Pvm%3C%3D30.11.2011%29+AND+FIELD+Alue+contains+Uusimaa&apvm=1.4.2011&lpvm=30.11.2011&kunta=&tapahtuma=&alue=Uusimaa&seura=&x=14&y=19

  Nyt jätkät oikeesti... kunhan Molvanialaiset Internetvapaustaistelijat löytää ton niin ei hyvä heilu. Ai ja ei toi myöskään kauheen hyvin toimi.

  a) kalenteri
  b) kartta
  c) linkitettävissä

  Pitää varmaan harrastaa varjokalenteri pystyyn jonneki, stay tuned.

  VastaaPoista