lauantai 16. heinäkuuta 2011

fin5 5pv: finaalissa


Se on siinä. Pitkästä aikaa hyväksytty rastiviikon kokonaistulos. Päivän etappi tarjosi taas koko rahan edestä, mm. 1.6km ykkösvälin. Aivan priimaa. Mutta kone alkoi yskiä ja jalka otti osumaa jo ennen ekaa leimausta, joten loppumatka meni taapertaen.

Mutta en selitä enkä valita, kaikenkaikkiaan täsmälleen oman tason mukaista koko viikko; metsässä ei jaksa ponnistaa, taidot ruosteessa. Ja ekaa päivää lukuunottamatta maastot ja radat on ollu mukavan haasteellisia ja leimauskisasäksätykset on jätetty Huippuliigaajille. Reilusti alle 15 rastia per päivä, ja neljässä vikassa kisassa jokaisessa päälle kilsan välejä. Tykkään.

Tuossa sivussa piirreltynä tuoreen 3-4 välin muutama reitinvalinta, matkat mitattuna. Kärkiväliaika oli suunnilleen 11:43, joten sinisellä megatiekierrolla ois saanu hapotella leppoisan jokusen kuntsarin Cooperin testin. 5min/km laputtelullakin se ois ollu kohtuullisen järkevä valinta. Paras kuitenkin luovia punaisella merkittyä melko suoraan. Itse päädyin toteuttamaan vihreän valinnan hitaasti ja siinäkin tunaroiden. Kehotan katsomaan myös päivän GPS-seurannat, hyviä välejä kehdattu eliittisarjoillekin laittaa.

Ja sienestys.netin itkupalstalta poimittua:
Aika paljon oli Kisakallion pesupaikalla ja muutenkin spekulointia siitä, että maastossa moottoritien tunneli olisi aiheuttanut kummallista kompassikäyttäytymistä.
Voisi selittää yhden jos toisenkin keskimmäisellä kalliolla sorvatun pikkukoukun muuttumisen hieman isommaksi. Itse pääsin sieltä lopulta pois kun lähdin luovimaan auringon perusteella kohti pohjoista. Tämä siis kolmantena päivänä (huomatkaa näsäviisastelun mahdollisuus).

Nähdään taas jossain kisoissa jollain vuosikymmenellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti