sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

fin5-voitelut

jaahas! se on reilun 1500 päivän rankikisatauko kohta takana päin; huomenna kello 12:59 lähtöpiippaus ja meikäläinen juoksee kilpaa.

tällä reseptillä mennään (muutkin on laittanu tällasii blogeihin jne ni miks en mäki):
- ti: tunnin sähly 4 vs 4, melkein tapissa
- ke: 12.5km juoksentelu-kävely, yhteensä tunti ja vartti stoppeineen. hyvä setti, mutta kuuma oli
- to: joku räkänen iltahikoilu lähipurtsalla
- la: 6km juoksua, pieni pulahdus meressä, 5km kävelyä pois
- ma: saunalenkki ilman saunaa, joku pieni rävellys
- ti: tunnin sähly 3 vs 4, aivan tapissa
- ke: rantalentis, rantafudis, rantaultimate, rantakuolema. päälle sauna ja "yhdet".
- to ja pe: koomaa
- la: 7km fillari, 6km suunnistelu ja marjastus ja hikoilu, 7km fillari. parin tunnin hyvä setti. pitkästä aikaa kartta kädessä.

on siis ihan hirmuset määrät mätetty ja tekniikkaa ja henkistä puolta hiottu kenties isoimpaan koitokseen ikinä. fin5:n avaa lyhennetty keskimatka H21AL-sarjassa. se on niinku sprintti, mutta puskien läpi saa mennä ja jyrkänteiltä hyppiä.

koska taitopuolta on hiottu aivan yhtä paljon kuin metsäaskellustakin, otan väkisin polkukiertovaihtoehdot ja kallioluukutukset. rastia ennen sitten rauhassa stoppi ja emit ojossa pukille. veikkaan ettei loppusuoralle säästy kauheasti mehuja, vaikka eihän toi aivan mahdottomia kelejä lupaile.

kaikki muut välineetkin näyttäis olevan tallessa, paitsi housut ovat mallia tuuletetut ja lyhyet. pitää varmaan jotkut nouneimit tms hifipöksyt ostaa kisapaikalta.

ps. jatketaan wanhojen vuosien muistelua joskus toiste. ahdistamaanhan se rupes kaikin puolin (sillon oli huono ja nyt vielä huonompi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti