tiistai 2. elokuuta 2011

kuntorastit alle tuntiin? ei vielä.

Urheilijat aina vertailee omia ennätysaikojaan ja kauden parhaitaan. Koitin josko menis alle tuntiin kuntoomit. Jukolan viestihän on joskus menny aikaan 59:59. Uudet kengät, kotimaasto, mutta ei silti. Aikaa meni 1:05:51.

Mainittakoot parit haparoinnit.

Alussa ei ollut gepsi päällä, mutta hieman häröilyä ykköselle, selkeä koukku kakkoselle, lisää häröilyä kolmoselle. Peli oli siis jo miltei pelattu tässä vaiheessa.

Vitoselle kierto vasemmalta, ideana mennä tuttuja lenkki kävelyteitä pitkin. Vilkaisen kelloa ekalla mäellä, mitä näyttää kilometrivauhdiksi. En muistanut painaa starttinappulaa, joten suoritan sen nyt. Puolivälissä hukkaan kalliolla ison polun - ymmärrettävää, koska en ole kovin usein mennyt sitä tuohon suuntaan, ja kartta on rullalla kuin kebab kello 12. Harkitsen uuden nollauksen hakua K-pisteeltä aitoon kuntorastihenkeen.

Kutosta seison hetken noin 20m päässä lipusta. Seiskaa puolestaan "etsin" noin 20cm rastilipusta. Käy ilmi että Emit-leimasin onkin takanani, reilun metrin päässä lipusta. Seiskalta lähtiessä tunaroin polkujen kanssa, kun en huomaa mihin kalliolta pitäisi erkaantua.

Kasille olisi ollut hyvä hapotusväli polkua, mutta enää ei koneesta irtoa, ollaan kuitenkin 40 minuutin paremmalla puolella. Espoon Suunta on virittänyt Espoon Akilleksen päänmenoksi hämäysrastin ympyrän kaaren alla olevalle avokalliokumpareelle - pakkohan se on käydä tarkistamassa. Oikea lippu löytyy pistekumpareiden välistä kuusen oksien suojasta.

Kympille vielä hapuilut, kuntosuunnistajaletkaa vetäen. Oli vähän joka radan tallaajaa siinä. Loppuväleille väsyneet kierrot "aijjaa tonne, ok", kun ei jaksa tuota karttaa kauhesti enää katsella.

Tulokset ilmestyvät varmaan huomenissa härvelin kera. Tunnin alittajia oli 2-3 kappaletta, nopeimpana kenties I. Juutilainen. Jäin odottelemaan hitaampia suunnistajia, Heinosta & Sainiota, ja kyselin niitä viikonloppumenoihin. Kuulemma TODELLAKIN tulossa.

Lisää limua ja sipsejä, maha alkaa kadota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti