keskiviikko 17. elokuuta 2011

yks kertaa hopia ja kolme kertaa 7,1km

Kunto/penkkisuunnistajan päivä meni about näin.

klo 13:31
WOC-seurannat päälle. Tarjolla GPS:ää, liveväliaikoja, WoO-tsättiä, videostriimiä. Seurasin vain kolmelta ruudulta ja neljännellä tein töitä.

klo 14:01
Miesten seuranta tulilla. Sen verran rankan näkönen latu ettei tota kyllä kaavailtuun 94 minuuttiin tule edes Terot.

klo 15:13
Emma Claesson aloittaa shownsa ykkösrastia lähestyessään. Tätä kestää noin vartin. Nauran.

klo 15:30
Claesson löytää ykkösrastin, aika tarkalleen 23 minuuttia lähtönsä jälkeen. Koska radoilla ei ole mitään kunnollisia perhosia järjestäjien toimesta, niin muutkin piirtelevät kauniita kuvia GPS:n ja paikallisen teleoperaattorin välityksellä.

klo 15:49
Minna tekee Claessonit, mutta lähteekin parin kymmenen minuutin samaistusvirheen jälkeen kohti kilpailukeskusta, ilmeisesti pohtien mitähän sanois haastattelussa - ja ihan hyvinhän se sano.

klo 15:53
Rantaselle ei kelpaa Billstamin peesi, ja ottaa seuraavalla välillä turpaan 6min. Suurinpiirtein kuusi minuuttia paremmalla suorituksella olisi ollut neljäs, noin sekunnin pronssista.

klo 16:38
Ikonen vetää kiinniottamansa Lauensteinin ja Nordbergin ensimmäiselle väliaikarastille. Samalla taaenpana Gonon on repinyt Gueoeorgioeun uudelleen kiinni (joo ei se koko matkaa peesannu, esim alussa ja sitten piti imutella kii...). Eroa miehillä siis 6min, joten perhoslenkkikään ei niitä erota. Lundanes ja jotain randomeita vielä mitaleissa kiinni, mutta nyt alkaa olemaan luottoa Ikoseen, varmaan vähän skarpannu keskimatkakarsintakatastrofin jälkeen.

klo 17:17
Ikosen GPS kuolee, tosin samalla alueella kuin muidenkin. Tai ehkä se GPS-vimpaimen GSM oikeammin, Ranska kun on aika kehitysmaa verkkojen suhteen. Ruotsalaiset itkee ettei aitaa saa ylittää, koska ei kotimaassakaan saa. Väärässä ovat.

klo 17:36
Ikosen täplä taas hengissä, ja näyttää olevan hyvässä vauhdissa. Toisaalla Lundanes hyytyy ja massiivinen perhonen vielä kiertämättä. Gonon ja Gurzo juoksevat useamman sata metriä eri reittejä.

klo 17:40
Ikonen maalissa. Tuulettaa. Aika saletti hopia.

klo 17:53
Gue-Gon-Föh täplät lähestyy maalia. Tero-junan suomalaismatkustaja kiilaa kymppisakkiin. Kumma ettei se Lahti-Suunnistuksessa jaksanu peesata meikäläistä, vaan pyrki ohi ja katos horisonttiin.

klo 17:55
Täytän juomapullon, kiskasen suunnistuskamat niskaan ja pyöräkellarin kautta kohti Hanikkaa Aluerasteille. Ei oo ees kiire, sinnehän on vaan "alle vitonen" ja 18:30 pitäis olla kartta hankittuna.

klo 18:18
Tuli sitten poljettua kovaa, varsinkin loppu. Tais olla vähän pulskempi "alle vitonen", ehkä jopa hieman yli. Tarjolla olis näemmä myös pyöräsuunnistusta, mutta otan regular seiskan. Kilpailutietojen rekisteröinti ATK:llekin onnistuu viimein. En verryttele.

klo 18:29
Napsautan Garminin päälle ja nollaan Emitin. Meniskö alle tuntiin? Lähen kohtuu reippaasti mutta on aika hapoilla polkemisesta.

klo 19:xx
Kävelen pari pätkää kun nivelet on niin hellänä. Vanhuus.

klo 19:29
Totean että tunti tuli täyteen ja yksi leima vielä ottamatta. Kävelen lisää.

klo 19:32
Maalileimaus. 1:03:11.

klo 19:40
Huomaan että juomat jäi kotiin, ostan järjestäjiltä riistohintaan Lidlin vadelmalimonadia. Kumoan sen ykkösellä ja ostan kolan.

klo 19:51
Kotimatka. Loppumatkasta imaisen sisuksiini Mäkkärin rasvantuoksuja. Ei ole kuitenkaan varaa ostaa edes juustoburgeria.

klo 20:16
Kotona. Mittari sanoo matkaksi 7.4km. Vitonen mai ääs.

klo 20:53
Ostan R-Kioskilta litran törpön Valio Maito Plussaa ja Taffel Suolapähkinöitä, yhteishintaan 3.95e.

klo 21:30
Surffailen Husqvarnakisan sivuja, mutta ei ole vielä lähtöaikoja eikä muuta ohjeistusta. Ennakkotiedoissa on kuitenkin mainittu matkaksi 7.1, nousuksi 300m ja rastimääräksi 22. Hieman venähtänyt keskari siis - sekä matkallisesti että ylöspäin. Ei oo menossa alle tuntiin, mut ehkä alle puolentoista.

Niille yleisen sarjan suunnistajille, jotka katsovat, että sarjat H21A ja D21A ovat fyysisesti liian vaativat, on tarjolla vähemmän brutaalit vaihtoehdot H21B ja D21B.

klo 23:00
Ei näy tuloksia vielä webissä. Hidasta... pitäis varmaan mennä itkee jonneki palstalle.

klo 23:30
Mietin pitäiskö olla menemättä huomenna suolle. Taidanpa kuitenkin.

En jaksa laittaa mitää linkkei ny, ehkä myöhemmi. Otan pähkinöitä.

Muokkaus:

Valiajat tarjolla. Jonkunsortin virheita: ykkoselle 30s, kolmoselle 60s,  neloselle 45s, vitoselle 50s, ysille 60s, kolmelletoista 30s. Ja kavelypatkista ehka pari minuuttia pois, joten sellaset 5-6min ois irronnu ihan ilman irvistamista. Tunnin alitus taitaa olla mahdollinen. Seuraava yritys ehka 1.9. tai 13.9.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti