keskiviikko 30. marraskuuta 2011

vanhat jutut ja uudet lelut

kuntorastimenestyksen jälkeen olen käynyt osittain juoksemassa, enimmäkseen kävelemässä, seuraavat suunnistelut (ja ehkä muitaki, voi olla etten muista kaikkee):
- halikkoviesti (mainio lähtöpaikka heti tunnin tms kärjen perään toiselle osuudelle ja ennen puolta väliä kävelyks)
seuranmestaruustonni (puolivälissä vauhti seis ja rassasin katajan oksalla hengitysteitä auki)
- cooperin testi (liikahtelin ehkä joku 5min)
raatokävely (hitusen neljättä tuntia 15km kävellen)
- parit jämäyöt (joissa mukana mm. nuiiveja viestimiehiä sekä kolmevitosena ekaa kertaa H21 loppurankin kärjessä olleita ja kaikenlaisia muita turisteja)

keskimäärin jaksoin aina noin min(maili, puoliväli) asti ja sitten räät keuhkossa ja keuhkot pellolla.

asioita joita en edes koittanut suorittaa:
- tsukufemmmanna
- yökuntorastit

en nyt jaksa gps-viivoja laitella, ne on aika masentavia. ja itseasiassa raatojuoksutallenne sekunnin välillä ei ole vielä kerennyt siirtyä langattomasti tietokannettavalle.

Aijjaa nyt löysin Isot Kirjaimet, COOL.

Nyt on päällä aika pitkäkestoinen limatauti. Oikeastaan oireilua on ollut Halikon edusviikosta asti, mennyt ja tullut. Tänään kävin lekurissa kuuntelemassa mielipiteitä ja luovuttamassa verta sekä vilauttelemassa poskionteloita säteilylähteelle. Ei viruksia (mykoplasmoja jne. tuoreimmassa Juoksija-lehdessä muuten jotain shittiä siitä). Antibioottia anto jotka pitää lärvästä naamaan jos ei kohta helpota. Vissiin ei oo noi pienhiukkaset kohillaan tai sitten magneettikentässä häiriötä. Tai ehkä otsalamppulaturin töpseli oli väärinpäin pistorasiassa? Söin kuitenkin varmuuden vuoksi pari Möllerin tuplaa ja yhden Rainbow-merkkisen maksalaatikon.

Jos ja kun tervehdyn niin ohjelmahan jatkuu seuraavanlaisena:
- tiistaisin firmasähly ja ehkä verkka jos ei oo liian kylmä
- keskiviikkoisin Espoon Tapioiden juoksuleikkikerhon reenit
- torstaisin meno ja/tai tulo töistä jollain tapaa liikkuen
- sunnuntaina jotai pitkäkestosta löysää (täysjyväspagettia vaikka jos ei muuta)
- väleissä joogaa ja nanopartikkelien ja makropossessiivisuffiksien rasvaamista

Kunhan lumet tulee ja menee niin ehkä oikeesti voi jaksaa liikkua päivittäin. Nyt on aikamoinen sohvaperunaolo. Vois ehkä koittaa säännöllistä aamujoogaa tai jotai.

Aijjoo niitä uusia leluja. Tää on nii pirun halpaa tää harrastaminen. Kaikki managerit huomio, mulla ei oo vieläkään minkään seuran verkkareita kuten kuvasta näkyy. Sukat sain viime vuonna joululahjaksi.

Kenkäosastolla vasempaan jalkaan Mizuno Wave Elixir 6. Aika kevyt läystäke. Mutta mä juoksenkin vaan kevyitä lenkkejä. Reilulla satkulla irtos. Ihan jees värit.

Oikealla Salomon Speedcross 2, oli pirun halvalla vanhaa mallia josta en huomannu eroa uudempaan. Ja vielä Jamaikan (vai Mäntsälän Hirvestäjien?) väreissä, näillä se Usain Boltkin (koitin keksii tähän jonkun MU-staran nimen mut eihän siel enää ketää oo) vetelee Espoon Keskuspuiston lumisia pikkupolkuja talvikaudella. Reilusti alle satkulla irtos. Ihan jees värit.


Pääosastolle wanhan itsekasatun SSC P7 virityksen korvaajaksi Magicshine MJ-856B kotimaisesta kaupasta (joten eurolaturi, testaus, 14vrk palautusoikeus, ...). Mukana kypäräkiinnike, normaali rimpulapääosa sekä hieman järeämpi malli joka kuvassa. Kirkas tuntuis olevan. Reilulla satkulla irtos (tonttulakki ei kuulunut pakettiin).

Saatan laitella jotain testiarviota näistä kunhan saan taudin poistettua ja koeajot suoritettua. Ja sit alotan uuden tonnilaskurin jumatsuikkeli!

Ainiin ostin kans auton tossa, Skodawagen Leijon vai mikä se ny oli. Siihen saa musiikkia USB:stä. Ihan jees väri, musta ainaki.

Nähään glögillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti